• Fri frakt over 1000 kr
  • 30 dager åpent kjøp
  • Rask levering
Min sideKontakt oss

Velkommen til RockDenim’s verden – hvor stil møter komfort! Vi er spente over å kunne dele lanseringen av vår nyeste kolleksjon med skinnjakker.


RD SALVATOR BIKER
RD THUNDER SKINNJAKKE
RD IRON FURY SKINNJAKKE
RD HI-PERFORMANCE
RD MIDNIGHT RIDER
RD AEROLITHER
RD SKULL FLAMES

RD PREMIUM RIDER

 Kolleksjonen er produsert med nøye presisjon og skånsomhet for å gi deg en stilig og komfortabel garderobe. Vår nye kolleksjon presenterer en rekke varierende design, som enhver gjenspeiler merkevarens signaturstil og kvalitet. Fra klassiske svarte skinnjakker til noen med dristige farger og unike snitt, har vi noe som passer alle. Skinnjakkene er laget av skinn med den beste kvaliteten, og er derfor slitesterke med en langvarig livstid. Med fokus på detaljer og eksperthåndverk er våre skinnjakker det perfektet tillegget til ethvert antrekk – både til hverdagslig bruk og til festlige sammenkomster. Våre skinnjakker er designet for å holde varmen og komforten rundt deg, uten å måtte legge stilen på hylla. Vi har et utvalg av alle størrelser som passer til enhver kroppstype, og garanterer deg at du finner den perfekte skinnjakken.

Så, hva venter du på? 


Bla gjennom vår nyeste kolleksjon og finn din perfekte skinnjakke i dag! Med gratis frakt og problemfri retur er det ingen grunn til å ikke oppgradere stilen din med RockDenim.

Betalningsmetoder

Fraktalternativer

Følg oss

Kontakt

kundeservice@rockdenim.no401 65 702

Ma.–fr. 9.00–15.00 (lunsj 11.30–12.30)

RockDenim