• Fri frakt over 1000 kr
  • 30 dager åpent kjøp
  • Rask levering
Min sideKontakt oss

Om oss

Den 24 år gamle økonomistudenten og eneste ansatte i RockDenim sykler på asfaltveien fra Solfallskroken mot Ås postkontor, en sur novemberdag i 2009, med snøvær i ansiktet. To blå IKEA-poser balanserer på styret til den vaklende bruktsykkelen hans, sprengfulle av gensere, skjorter, jakker og jeans som skal ut til noen av RockDenim.no’s første forventningsfulle kunder. Men det er såpeglatt, og plutselig sklir hjulene vekk under ham, og han dundrer ned i en snøfylt grøft med ansiktet først. Sakte ruller 24-åringen over på ryggen og sukker for seg selv. Klissblaut og forslått, pakkene strødd utover veikanten.

Mye har forandret seg på årene som har gått siden RockDenim bestod av én person som drev nettbutikk fra studenthybelen på 6 m2. Vi har utvidet til Sverige og Finland med eget lager i Åmotfors på over 500 m2, fått masse hyggelige ansatte, og lanserer nå i 2018 en egen nettbutikk rettet mot damer – alt mot et hårete mål om å skape vår egen verdensomspennende klesproduksjon!

Men noen ting forblir uendret. RockDenim ble født ut fra en enkel ambisjon om å gi kundene våre det ikke finner andre steder i Norge – rocka klær med attitude, for alle som tør å være seg selv og skille seg ut i mengden. Alltid med fokus god kundesikkerhet, -service, og -tilfredshet. Det skal vi fortsette med.

Vi kunne blitt liggende i den grøfta i 2009. Og siden den tid har det vært mange ganger hvor det hadde vært lettere å bli liggende og gi etter for motstanden. Men for oss var det aldri et alternativ. Vi er nemlig også opptatt av å skille oss ut, og tørre å være annerledes. Og ja; når du bryter med det vanlige, det trygge og det kjedelige så risikerer du kanskje også å gå på trynet og å drite deg ut noen ganger. Men når du reiser deg fra den grøfta, børster av deg snøen og beveger deg målrettet videre, så er du ett steg nærmere målet: Å leve opp til potensialet ditt, og alt det du KAN være.

RockDenim.no er en nettbutikk som selger unike klær for tøffe kvinner og menn. Vi har lager og kontor på Hasle i Oslo, hvor vi har 7 ansatte. 

Betalningsmetoder

Fraktalternativer

Følg oss

Kontakt

kundeservice@rockdenim.no401 65 702

Ma.–fr. 9.00–15.00 (lunsj 11.30–12.30)

RockDenim