Personvernpolicy

Personvernpolicy for RockDenim AS

Det er viktig for oss i RockDenim at du føler deg trygg med hvordan vi behandler personopplysningene dine. Vi er derfor nøye med at opplysningene dine håndteres på en sikker måte, som følger både lover og våre egne rutiner.

I denne personvernpolicyen beskriver vi hvilke personopplysninger RockDenim samler om deg, hvordan vi håndterer disse opplysningene og hvor lenge de lagres. Du kan også lese om hvilke rettigheter du har og hvor du kan henvende deg med spørsmål eller synspunkter.

Hva bruker vi personopplysningene dine til?

Vi samler inn persondata som ditt navn, adresse og telefonnummer for å kunne håndtere ordrene dine hos oss. Når ordren din er håndtert lagres ordreinformasjonen i 12 måneder – dette for at vi skal kunne hjelpe deg med returer, reklamasjoner og øvrige henvendelser relatert til ordren. Gjør du en ny bestilling innen det tidsrommet er det datoen for den siste ordren som gjelder. For at pakkene skal nå fram til deg sender vi deler av opplysningene videre til tredjepart: Unifaun, PostNord og Klarna.

I de tilfellene der du har gitt oss samtykke til å bruke dine personopplysninger i markedsføringsøyemed blir du alltid informert om dette når du har tatt et aktivt valg.

Dersom du vil at personopplysningene dine skal anonymiseres kan du sende en e-post til kundeservice@rockdenim.no.

Hvordan samles personopplysningene dine inn?

Vi lagrer kun en del av personopplysningene dine når du er kunde eller har valgt å opprette en kundekonto hos oss. Som kunde samles personopplysningene dine kun når du har fullført et kjøp hos RockDenim. Du har 30 dagers angrerett – det vil si at dersom du angrer kjøpet ditt innen 30 dager fra datoen du la inn ordren, anonymiseres personopplysningene vi samlet inn gjennom det angrede kjøpet hos oss.

Personopplysninger som gis ut til tredjepart

Når du har fullført en ordre hos oss sender vi personopplysningene dine til tredjepart. Disse opplysningene gis kun ut for å håndtere betaling og leveranse. Når det gjelder betaling, sendes opplysningene dine videre til Klarna. Dette skjer når du velger å betale med faktura, delbetaling eller direktebetaling med kort gjennom deres checkout-modul. For at leveransen skal nå sitt mål, sender vi opplysninger som navn, adresse og telefonnummer til Unifaun og PostNord, som håndterer pakkene vi sender ut.

Hvor lenge lagres personopplysningene dine?

RockDenim streber etter å aldri lagre personopplysningene dine lenger enn det som er nødvendig for å ivareta formålet med opplysningene. De personopplysningene vi samler inn behandles for ulike formål og lagres derfor over ulik tidsperiode.

Kundeopplysningene dine hos oss lagres i 12 måneder så lenge du er aktiv kunde hos RockDenim. For å klassifiseres som en aktiv kunde må du ha gjort en bestilling eller logget inn på kundekontoen din i løpet av de siste 12 månedene. Dette lagres slik at du skal kunne benytte deg av personlige rabatter som er koblet til deg som kunde. Dette gjør det også mulig for deg som aktiv kunde å lettere få hjelp angående tidligere kjøp eller andre kundeservicerelaterte spørsmål. Dersom du ikke har utført et kjøp eller logget inn på kundekontoen din på 12 måneder anonymiseres opplysningene dine automatisk.

Kundeopplysningene som er knyttet til ordrene dine lagres også i 12 måneder etter at det siste kjøpet ditt er gjennomført. Dette gjøres slik at du skal kunne få best mulig hjelp med returer, reklamasjoner og andre kundeservicerelaterte spørsmål.

En del av opplysningene dine lagres i vårt CRM-system til bokføringsformål. Disse opplysningene lagres i fem år etter at du har fullført kjøpet ditt. Dette skjer i henhold til bokføringsloven og det er kun økonomiansvarlige som har tilgang til denne informasjonen. Dette er en rettslig forpliktelse som alle norske foretak skal følge.

Bruker vi personopplysningene dine i markedsføringsøyemed?

RockDenim bruker kun personopplysninger i markedsføringsøyemed dersom du aktivt har gitt oss samtykke til dette.

- Markedsføring via e-post. Dersom du aktivt har valgt å abonnere på vårt nyhetsbrev, lagres navnet ditt og e-postadressen din. Ingen andre personopplysninger lagres for dette formålet.

- Markedsføring via sosiale medier. Dersom du aktivt har gitt oss samtykke til å annonsere reklame til deg via sosiale medier, benytter vi oss av din e-postadresse, folkeregistrerte adresse, telefonnummer og navn for å matche personopplysningene dine med opplysningene som er registrert på plattformen du benytter på sosiale medier (f.eks. Facebook og Instragram)

- Vi benytter ingen personopplysninger til retargeting-reklame på internett og sosiale medier. Dette er kun mulig dersom du har akseptert at det lagres cookies fra vår hjemmeside. Cookies benyttes også for å «huske» hvilke varer du har lagt i handlekurven, for å lagre informasjon om produkter du nylig har tittet på, og lagre informasjon der du har gjort et aktivt valg, som f.eks å abonnere på nyhetsbrevet gjennom vårt registreringsskjema. Du kan enkelt velge å slette lagrede cookies fra vår hjemmeside via innstillinger i nettleseren din.

Dine rettigheter

Du har krav på å få vite hva vi benytter personopplysningene dine til, som for eksempel når og hvordan personopplysningene dine behandles og hvorfor vi behandler dem. Du har dessuten krav på å i visse tilfeller få utlevert personopplysningene dine eller få dem flyttet, rettet eller slettet.

Dersom du har spørsmål angående rettighetene dine, ber vi deg sende en e-post til kundeservice@rockdenim.no.

Krav på å få utlevert informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler

Du har krav på å kostnadsfritt få utlevert informasjon om hvilke av personopplysningene dine vi behandler – en såkalt transkripsjon. Et begjær skal skje skriftlig og skal være undertegnet av deg. Spesifiser gjerne hvilke kategorier av personopplysninger du vil ha tilgang til. Vi gir kun ut personopplysninger vi med sikkerhet vet tilhører deg. Send begjæringen til adressen under, og merk konvolutten «Transkripsjon».

RockDenim AB
Økernveien 121
0579 OSLO