• Fri frakt over 1000 kr
  • 30 dager åpent kjøp
  • Rask levering
Min sideKontakt oss

LIMITED INTRO OFFER

RD Legacy Winter Collection 23 - Vår nye kolleksjon forteller en historie som handler om mer enn bare klær og vinterjakker. Den peker til en arv fra fortiden da kvalitet og stil var uadskillelige.


Stilig skinnjakke fôret med hvit grov kunstpels som vises i kraven, linningen og ermene. Hemper med spenner ved linningen og kraven. To praktiske lommer på magen, en lomme ved ermen og en på innsiden som lukkes med glidelås. Jakken har ribbestrikkede mansjetter ved linningen og ermene slik at du kan skinne gjennom vinteren mens du holder deg varm og komfortabel. 
Vinterjakkene i Legacy-kolleksjonen forener tidløst design med førsteklasses kvalitet og gir et hint av fortidens glansdager i hvert plagg.

Gjør vinterstilen din unik med robuste skinnjakker som ikke bare varmer godt, men som også tåler å være med en vinternatt.

UNIKE VINTERJAKKER
Tidløse design, stilfulle detaljer, ekte skinn og god kvalitet er oppskriften for våre produkter i denne serien. Bli en del av historien – hvor kvalitet møter arv, og din unike stil blir en del av fortellingen!


Betalningsmetoder

Fraktalternativer

Følg oss

Kontakt

kundeservice@rockdenim.no401 65 702

Ma.–fr. 9.00–15.00 (lunsj 11.30–12.30)

RockDenim