• Fri frakt over 1000 kr
  • 30 dager åpent kjøp
  • Rask levering
Min sideKontakt oss


Om Geographical Norway


Geo Norway er et fransk merket som har laget klær med det norske flagget siden 2005. Merket blir ofte forvekslet med det italienske merket Napapijri. Klær med norsk flagg står sentralt i kolleksjonene deres. Geonorway er mest kjent for sine vinterjakker, hettegensere og joggebukser.

SOFTSHELLJAKKER


Softshelljakkene fra Geographical Norway har i en årrekke vært veldig populære og kommer også i store størrelser som 3XL, 4XL og 5XL. Softshell er laget av vevd stoff, noe som gjør det til et varmt lag som gir komfort uten begrensningene. Selv om den ikke er 100 % vanntett, er materialet vannavstøtende, svært pustende, med høy ytelse og varer lenge!VINTERJAKKER

Geo Norway sine vinterjakker tilbyr et unikt design, gjerne med norske flagg og patches. Opprinnelig spesialiserte Geographical Norway seg på vintersport og tilbød skiklær; ideelt for å nyte de snødekte bakkene. I dag har merket utvidet kolleksjonen mot et kresent klientell som elsker sport, mote og komfort og som leter etter kvalitetsprodukter til en god pris!

HETTEGENSERE


Hettegensere fra Geographical Norway har vært en favoritt blant våre kunder i en årrekke. Dette på grunn av god kvalitet, passform, stilig design til flotte priser! Toppselgeren har vært den svarte Geo Norway hettegenseren med stort norsk flagg på brystet og glidelås foran. Den kommer også i store størrelser som 3XL, 4XL og 5XL.JOGGEBUKSER

Leter du etter den tøffest joggebuksen til herre? Da trenger du ikke å lete lengere. Geographical Norway sine joggebukser har et unikt design, god kvalitet og passform. Storfavoritten er Geo Norway joggebukse i fargen svart. Stort norsk flagg på låret og stilig patches og broderier. Joggebuksen kommer i flere farger og i store størrelser som 3XL, 4XL og 5XL.

Betalningsmetoder

Fraktalternativer

Følg oss

Kontakt

kundeservice@rockdenim.no401 65 702

Ma.–fr. 9.00–15.00 (lunsj 11.30–12.30)

RockDenim