• Fri frakt over 1000 kr
  • 30 dager åpent kjøp
  • Rask levering
Min sideKontakt oss

7 FUNFACTS OM JOHNNY CASH

johnny cash skinnjakkeEn av våre bestselgende skinnjakker er inspirert av legenden Johnny Cash. Han er en av countrymusikkens mest innflytelsesrike sangere og er en inspirasjonskilde for mange.

Han har satt stort preg på sjangeren slik vi kjenner den i dag. Vi har ikke bare latt oss inspirere av den legendariske musikken, men også den tøffe stilen. På bakgrunn av dette presenterte vi Johnny Cash-skinnjakken i vårt sortiment. Den har blitt en bestselger hos oss og et av RockDenims signaturplagg. Nå kan vi også endelig feire et aldri så lite påfyll av denne tøffe skinnjakken.

Vi feirer lanseringen av RockDenim Magazine og Johnny Cash med syv fakta om legenden som du kanskje ikke visste fra før:

 

1.    Johnny Cash hadde en struts på gården sin.

En dag ble han angrepet av strutsen, som sparket han. Cash endte opp med indre blødninger og fem brukne ribbein.

2.    Johnny Cash var ikke var sangerens ekte navn.

Her er det faktisk Johnny som ikke er den ekte delen av navnet. Johnny Cash het opprinnelig J.R Cash. Moren ville han skulle hete John, mens faren ville gi ham navnet Ray. Da de ikke ble enige, gikk de for initialene J.R.

3.    Johnny Cash har en tarantell oppkalt etter seg.

Etter Cashs karakteristiske helsvarte antrekk, er den helsvarte arten kalt ‘Aphonopelma Johnnycashi’. Denne holder til i Folsom, California, som også er byen hvor Cash spilte inn fengselsalbumet ‘Folsom Prison’.

4.    På et tidspunkt brakk han alle tærne.

Under et av hans syv fengselsopphold brakk han alle tær, da han prøvde å sparke seg ut av fengselscellen sin.

5.    Coldplay og Johnny Cash hadde avtalt å spille inn en låt sammen.

Dessverre døde Cash før de rakk å spille inn. Coldplay endte opp med å spille inn låten likevel, og dedikerte den til den avdøde sangeren.

6.    Sangeren skrev i selvbiografien sin hvilken musikk han hadde tatt med seg dersom han havnet på en øde øy…

 …med kun én mixtape å høre på. Her listet han opp Bob Dylans ‘The Freeweelin Bob Dylan’, Merle Travis' ‘Down Home’, Jimmie Davis' ‘Greatest Gospel Hits’, Emmylou Harris' ‘Roses in the Snow’, Rosanne Cashs ‘The Wheel’’, et gospelalbum av Rosetta Tharpe, “noe av Beethoven,” og ‘You are there’ av Edward R. Murrow.

7.    Arret i ansiktet til Johnny Cash ble forårsaket av en kirurg… som var full.

Da Cash skulle få fjernet en større cyste fra venstre kinn, ble operasjonen utført av en kirurg som hadde inntatt litt for mange glass, som førte til gjentatte feil under operasjonen. Dette etterlot Cash med et større arr enn nødvendig på kinnet.

Ta en nærmere titt på den bestselgende Johnny Cash-skinnjakken her!

Betalningsmetoder

Fraktalternativer

Følg oss

Kontakt

kundeservice@rockdenim.no401 65 702

Ma.–fr. 9.00–15.00 (lunsj 11.30–12.30)

RockDenim