RockDenim.no

CLOTHES WITH ATTITUDE!

Vis personlighet og skill deg ut i mengden i klær med attitude! RockDenim har Nordens største sortiment av unike klær som du ikke finner noen andre steder i Norge!

JEANS VINTERJAKKER GAVEKORT JANUARSALG
Trustpilot 5 av 5
5 stjerner på Trustpilot!

3000+ anmeldelser
Les anmeldelsene her

Fri frakt over 1000 kr

Gratis frakt på alle ordre over 1000 kr!

Rask levering

1–3 virkedager! Alle våre pakker sendes med PostNord

Fri retur

Returlapp inkludert i alle våre pakker

Sikker netthandel
Säkra betallösningar, visa, mastercard och klarna
Fri frakt over 1000 kr
1-3 Dager levering
Fri retur!
Dameklær utvalg banner
Dameklær utvalg banner

Bestselgere


DETTE SIER VÅRE KUNDER:


Follow Rockdenim on Instagram


Bli med inn i en verden av unike klær med attitude

Leter du etter klær av høy kvalitet til menn og kvinner? Vil du ha på deg noe som får deg til å skille deg ut på gaten? Verdsetter du eksemplarisk kundeservice og rask levering? Vel, ikke se lenger, fordi Rock Denim ser ut til å være det perfekte stedet for deg! Vår nettbutikk med klær for menn og kvinner har eksistert i over ti år, og i løpet av den tiden har vi samlet et bredt utvalg av fantastiske plagg som tar stilen din til et nytt nivå. Nå er tilbudet vårt ikke bare tilgjengelig for innbyggerne i Norge, men også for alle som bor i Sverige, Finland og Danmark. Hos Rock Denim vet vi at kundene våre er på utkikk etter svært unike klær og har derfor sørget for å inkludere plagg som ikke er tilgjengelig andre steder. Vi velger nøye ut alle produktene våre og jobber bare med de beste merkene på markedet. Vi har klær til menn og kvinner i en rekke stiler, som vintage rock og metal rock. Vi vet at fans av western- og bikerstilen også vil finne mange eksepsjonelle produkter hos oss.


Uttrykk din rocka personlighet

I vår klesbutikk for menn og kvinner måtte vi inkludere et omfattende sortiment av jeans i forskjellige stiler. Så velg mellom basic, slitte, svarte og unike modeller. Vi har også tatt med skinnbukser, chinos, cargobukser og modeller med militære mønstre. Om du ønsker noe mer behagelig kan du velge joggebukser eller løse shorts. Samtidig har kvinner også er utvalg av både jeans, strømpebukser og leggings. Vårt sortiment ville ikke vært komplett uten en mengde rocka t-skjorter, skjorter og ermeløse topper. Her finner du også basic modeller, med alternativ med print og band logoer. I kjøligere vær kan du velge koselige gensere, hettegensere, cardigans, blazere, longsleeves eller strikk. Du kan også gå for stilige jeans eller vinterjakker. Hvis du vil legge til litt skinn, kan du velge en av våre jakker med et sterkt rock ‘n’ roll-preg. Leter du etter støvler, moteriktige joggesko, skinnsandaler eller kanskje et par urbane ankelstøvler? Du trenger ikke å bekymre deg – vi har alt!Finn din sanne rock 'n' roll-stil

Selvfølgelig er rocka klær for menn og kvinner bare begynnelsen! Vi har forberedt mange fremragende tilbehør for begge kjønn. Her finner du flere belter, vesker, hatter, solbriller, hansker og utendørsartikler. Vi har heller ikke utelatt smykker og har inkludert kule produkter for rock- og metallfans. Vi har samlet et bredt utvalg av imponerende og unike alternativer, slik at du kan velge mellom armbånd, halskjeder, ringer og buksekjeder som vil sette et unikt preg på antrekket ditt. Har du spørsmål angående vårt utvalg av klær for menn? Eller kanskje du vil lære litt mer om spesifikke produkter? Ikke nøl med å ta kontakt! Rock Denim teamet hjelper deg mer enn gjerne med å finne det du trenger.