Pilotjakken: Tidløs stil og attitude

Få plagg er like ikoniske som pilotjakken, bundet til historien gjennom krigshelter, filmhelter som Maverick fra Top Gun, og subkulturer til Rock-en. Kanskje ikke rart at pilotjakken er vel så populær nå som på 50-tallet. Vi i RockDenim elsker pilotjakker, og vet at en skikkelig pilotjakke avhenger av 3 faktorer:

Kvalitet. Bomberjakken eksploderte i popularitet i militæret for sin evne til å holde piloter, og senere infanteri, varme under første og andre verdenskrig. Velg en RockDenim-jakke som ikke bare ser bra ut, men holder deg varm gjennom den nådeløse norske vinteren.

Militærpatches. Ingen patches – ingen personlighet. Militærpatches er kjerneelementet som gir en pilotjakke sin sjel, personlighet og attitude. Våg å skille deg ut med tøffe patches etter din egen smak!

Historisk forankring. Kjenn pilotjakkens ærefulle og tradisjonsrike historie. De beste jakkene er inspirert av den gode gamle stilen, med nye, moderne grep utført gjennom detaljene. Strekk deg mot himmelen og skinn, i en unik pilotjakke med attitude!