Kundeservice

Levering:

RockDenim benytter Helthjem AS og PostNord som leverandør på frakt for alle pakker som vi sender:

 • Levering tar normalt 1–4 virkedager
 • Fri frakt over 1000.- Ellers 89.- i frakt
 • Fri retur
 • 30 dagers åpent kjøp / Bytting av julegaver ut januar

Leveringsalternativer:

 • MyPack - Hent hos nærbutikken: Hent pakken på en MyPack-butikk nær deg. Du kan spore pakken, og du får varsling når den er klar til henting.

 • Zoopit -  Levert hjem på døra, samme dag, innen 90 min, eller når det måtte passe deg best (kun tilgjengelig på utvalgte postnummer i Oslo og Akershus).

Retur:

1. Ønsker du å bytte varer?

Ønsker du å bytte størrelse eller vare er det to måter å gjøre dette på:

 1. Skriv opp i returskjemaet hvilken vare og størrelse du ønsker å bytte til. Ny vare sendes deg straks returen er mottatt og behandlet (tar ca. 7–10 dager). Er vi utsolgt for varen refunderer vi deg pengene for den slik at du heller kan gjøre en ny bestilling på våre nettsider.

 2. Legg inn en ny bestilling i nettbutikken og du har ny vare innen 1–3 virkedager. Send varen du ikke ønsker i retur.

2. Hvordan sender jeg varen i retur?

MyPack retur:
Fyll ut skjemaet som fulgte med bestillingen med nødvendig informasjon. Pakk varen så godt og pent som mulig og merk pakken med returlappen "Return Drop Off" som fulgte med bestillingen. Lever pakken i din nærmeste MyPack-butikk. Finn nærmeste butikk på postnordlogistics.no

Returpakker som sendes på andre måter, må sendes til:

RockDenim AS
Postboks 272
0511 OSLO

Fakturaspørsmål:

Faktura blir sendt til din e-post. Sjekk eventuelt spam-mappen om du ikke har mottatt den. Klarna har ansvaret for RockDenim sine fakturaer, og derfor henviser vi deg til Klarna for alle fakturaspørsmål.
Du kan ringe Klarna på tlf: 21018991
E-post: info@klarna.no

FAQ:

1. Hvordan sender jeg en vare i retur?

 • Du sender varen tilbake til oss med returlappen som fulgte med i pakken. Du klister bare denne utenpå pakken og leverer den inn der hvor du hentet pakken så kommer den i retur til oss.

2. Kan jeg levere pakken inn en annen plass enn der hvor jeg hentet den ut?

 • Ja, det kan du men det er viktig at leveringsstedet har avtale med PostNord (IKKE Posten). Er du usikker finner du en oversikt over leveringssteder på www.postnord.no

3. Hvordan bytter jeg størrelse/farge/vare?

 • Du sender varen i retur til oss og legger ved en lapp hvor du skriver opp hvilken størrelse/farge/vare du ønsker å bytte til. Vi sender deg ny vare straks returen er mottatt og behandlet. Du vil få en e-post straks dette er gjort (normalt tar dette 6–10 dager fra du returnerer pakken).

 • Ønsker du ny vare raskt kan du også legge inn en ny bestilling i nettbutikken. Om du gjør dette skriver du bare på returarket at du ønsker at vi refunderer deg for varen du sender i retur.

4. Jeg har mottatt feil vare/størrelse, hva gjør jeg?

5. Jeg har en reklamasjon på en vare, hva gjør jeg?

6. Dere er utsolgt for en vare/størrelse jeg kunne tenke meg. Får dere inn flere?

 • Ta kontakt med vår kundeservice så sjekker vi med vår leverandør om vi kan bestille en til deg.

7. Jeg får ikke bestilt med Klarna faktura/konto, hvorfor ikke?

 • Det er vår samarbeidspartner Klarna som godkjenner disse fakturaene. Om det ikke går igjennom pleier det vanligvis være pga. at den automatiske kredittsjekken ikke ble godkjent. Hvis du tar kontakt med Klarna direkte, kan de hjelpe deg. De kan da også gjennomføre en manuell kredittsjekk. Ta kontakt på 21 01 89 91 eller info@klarna.no.

8. Sender dere varer i oppkrav?

 • Det gjør vi. Send oss ditt navn, adresse, og telefonnummer samt ønskede varer og størrelser til kundeservice@rockdenim.no så oppretter vi en manuell ordre for deg og sender den med postoppkrav. Du betaler ikke noe ekstra for dette, kun fast frakt på 89.-

9. Hvor mye tar dere for frakt?

 • Vi har gratis frakt over 1000.-. For ordrer under 1000.- har vi fast frakt på 89.- uansett hvor mye du bestiller.

10. Har dere fysisk butikk?

 • Vi har dessverre kun nettbutikk hvor alle varene sendes hjem til deg med PostNord. Vi håper å kunne åpne en butikk i Oslo i fremtiden.

11. Hvor lang angrefrist har dere på et kjøp?

 • Vi har 30 dagers åpent kjøp. Skulle det gå over dette, ta kontakt så ser vi hva vi kan gjøre. Det er ingenting som ikke lar seg løse.

12. Har dere gratis retur?

 • Ja, vi har gratis retur. Det ligger en returlapp ved alle ordre som du kan bruke.

13. Jeg vil ikke betale før jeg får prøvd varen, er dette mulig?

 • Ja, da velger du bare Klarna faktura som betalingsmetode. Du får da tilsendt en faktura på e-post med 14 dagers betalingsfrist. På denne måten betaler du ikke noe før du har mottatt varen og ser at du er fornøyd med den og at størrelsen er bra.

14. Jeg skal returnere en vare, hva gjør jeg med fakturaen?

 • Du trenger ikke betale for varer du sender i retur. Du kan bare fjerne varen fra fakturaen du har mottatt og betale resterende beløp. Har du kun én vare på fakturaen vil hele fakturaen bli slettet når returen blir behandlet.

15. Hvordan oppgis størrelsene i jeans?

 • Alle våre jeans oppgis i livvidde/lengde (W/L). Det vil si at om en jeans er størrelse 32/34, er den 32 i livet og 34 i lengden.

16. Hvordan er størrelsen på varene?

 • Størrelsene varierer fra produkt til produkt. Vi anbefaler å lese produktteksten for hvert produkt. Her er det et eget avsnitt med størrelsesinfo. Det vil stå om et produkt er normal, liten eller stor i størrelsen og hvilken størrelse modellen på bildet bruker samt hans høyde og vekt.

Trustpilot

Velkommen

- Alle varene på lager i Norge
- Levering 1-3 dager
- Fri bytte & retur
- Frakt kun 89kr uansett
- 30 dagers åpent kjøp 

Retur og bytterutiner

Kontakt Oss

Telefonnummer
Kundeservice 401 65 702 Fakturaspørsmål 21 01 89 91
Send oss e-post
Gå til kontaktskjema

Nyhetsbrev