Betalingsvilkår

Rockdenim.no (organisasjonsnummer 911902486MVA).

Moms på 25% inngår i alle priser. Ingen andre avgifter enn de som står i varelisten når du gjennomfører kjøpet ditt kommer i tillegg. Du kan selv velge den betalingsmåten som passer deg best, betaling med kort, postoppkrav eller med faktura. Ønsker du postoppkrav må du ta kontakt med kundeservice.

Kortbetaling

Velger du å betale med kort er det ingen ekstra avgift for dette.

Når du betaler med kort håndteres betalingen av vår betalingspartner Klarna for å garantere rask og sikker betaling.
Slik gjør du for å betale med kort:
- Først legger du produktene du vil kjøpe i handlekruven din. Når du er ferdig å handle går du til kassen.
- Her fyller du inn dine opplysninger. Merk at du IKKE trenger å oppgi personnummer for å betale med kort. Klikk "jeg ønsker ikke å oppgi personnummer".
- Velg kort som betalingsmåte.
- Pass på at alle opplysninger er korrekt utfylt før du går videre og gjennomfører kjøpet!
- Pengene reserveres på kontoen din. (Når pengene er reservert betyr det at de ikke er tilgjengelig for deg men heller ikke overført til Rockdenim.no). Pengene blir overført til Rockdenim.no når pakken sendes.

Rockdenim.no lagrer aldri informasjon om kortet ditt! All informasjon sendes kryptert via sikre servere (SSL/HTTPS). Mer informasjon angående sikkerheten på Rockdenim.no kan du lese mer om lengre ned på siden. Du kan selv kontrollere at informasjonen som sendes via Internett er sikker ved å se på adresselinjen som begynner med https:// (vanlig trafikk går via http://).
Klarna, som håndterer transaksjonene våre oppfyller alle kravene for PCI-DSS.

Faktura

Velger du å betale med faktura foretas en kredittsjekk på personnummeret ditt. Det blir også kontrollert at personnummer og folkeregistrert adresse stemmer overens. Dette er for å forsikre oss om at personen virkelig er den han/hun utgir seg for å være. Vi gjør dette for at du som kunde skal føle deg trygg når du handler hos oss. Faktura forfaller innen 14 dager. Ved manglende betaling sendes skriftlig varsel om inkasso. Overholdes ikke denne fristen vil inkasso bli iverksatt. Ved forsinket eller manglende betaling påløper renter, inkasso- og purregebyr i samsvar med forsinkelsesrenteloven og inkassoloven. Vi forbeholder oss også retten til å foreta en kredittvurdering. Hvis du oppdager feil ved fakturaen, vennligst kontakt Klarna på www.klarna.no eller på tlf 21 01 89 90.

Konto / Delbetaling

Betalingsmåten for deg som selv vil velge hvor mye du betaler hver måned. Sammen med vår eksterne partner Klarna, tilbyr vi nå dette:
- Få alltid varen før du betaler.
- Betal fra kr 95/mnd eller 1/24 av totalbeløpet på beløp opp til 50.000 kr.
- Du behøver ikke å gi ut bankkortopplysninger. Personnummeret ditt brukes for å kontrollere om kjøpet skal godkjennes. Beskjeden får du rett etter at vi har bekreftet bestillingen din.
- Alle kjøpene dine samles på én konto og på én faktura. Det bety at du har en konto uansett hvor du handler så lenge de har klarna.
- Handle nå - betal i slutten av neste måned!
- Én fakturaavgift på kr 59, uansett antall kjøp.
- Du kan når som helst avslutte delbetalingen din ved å betale inn det resterende beløpet på kontoavtalen din.

Hvilket tempo vil du betale i? Beregn Kredittkostnaden din samt effektiv rente her! Vilkårene for kontobetaling finnes også på denne siden.

Postoppkrav

Vi sender varer på postoppkrav. Ved bruk av postoppkrav betaler du ingenting før du henter ut orderen på postkontoret. Ved uavhentet ordre faktureres du med 220kr. Postoppkrav kan ikke velges direkte på nettsiden så om du ønsker dette så ta kontakt med oss på kundeservice@rockdenim.no og oppgi følgende: Produktnavn og størrelse samt ditt navn, adresse og tlf.nr.

Fraktkostnader og fraktmetode

Fraktavgift på hver bestilling, uansett betalingsmåte, er 89 kr. Vi har fri frakt over 1000 kr.

Alle våre pakker sendes med Postnord med Mypack. Alle pakker sendes med sporing og kan hentes på butikken som er nærmest din adresse.

Sikkerhet

Vi bruker SSL (Secure Socket Layer) som er en protokoll for sikker overføring av data via internett (eller andre nettverk). Firmaet Netscape Communications har utviklet SSL - protokollen som nå har blitt en industristandard.

En protokoll er en samling regler og prosesser for hvordan informasjonen (dataen) skal behandles. SSL-protokollen behandler dataen på flere ulike måter og "omorganiserer" informasjonen slik at den ikke skal kunne leses av under overføringene mellom de to datamaskinenene. Dette kalles kryptering. Når informasjonen kommer frem til mottakeren gjør SSL slik at informasjonen organiseres slik den var opprinnelig, den kontrollerer at avsenderen av informasjonen er korrekt (Server Authentication) og sjekker at informasjonen ikke har blitt endret i overføringen (Message Integrity).

SSL bruker digitale sertifikater for å kontrollere sendere, mottakere eller både sender og mottaker av dataoverføringen. Et digitalt sertifikat er et verktøy som brukes for å koble informasjon om et individ eller organisasjon til en såkalt "public key" (allmenn nøkkel) som har to formål:

- Kun firma som er sertifisert får behandle SSL-sertifikat til internett. Derfor er alle SSL-sertifikat unike og korrekt utviklet. For å få kjøpe SSL-sertifikat må man styrke sin egen eller sin organisasjons identitet.

- For privatpersoner er kravet for å kunne bruke SSL, at nettleseren klarer SSL. De to mest bruke nettlesere, Internet Explorer og Firefox kan dette. SSL må heller ikke være avstengt i innstillinger for nettleseren.

Rockdenim.no er en seriøs e-butikk som kun inngår avtaler med myndige personer eller mindreårige med foresattes godkjenning. Bindende kjøpsavtale kan kun inngås med personer over 15 år, kredittkjøp kan kun gjennomføres med personer over 18 år. Anser vi at mindreårige handler uten godkjennelse av en foresatt tar vi oss retten til å avstå fra å sende ut varer og sperre kundekontoen til denne personen.

Har du spørsmål ang noe av dette kan du kontakte kundeservice.

Trustpilot

Velkommen

- Alle varene på lager i Norge
- Levering 1-3 dager
- Fri bytte & retur
- Frakt kun 89kr uansett
- 30 dagers åpent kjøp 

Retur og bytterutiner

Kontakt Oss

Telefonnummer
Kundeservice 401 65 702 Fakturaspørsmål 21 01 89 91
Send oss e-post
Gå til kontaktskjema

Nyhetsbrev