Om oss

En sur novemberdag i 2009: Den 24 år gamle studenten og eneste ansatte i RockDenim sykler på asfaltveien fra Solfallskroken mot Ås postkontor, med snøvær i ansiktet. To blå IKEA-poser balanserer på styret til den vaklende sykkelen hans, sprengfulle av gensere, skjorter, jakker og jeans som skal ut til noen av RockDenims første forventningsfulle kunder. Men det er såpeglatt, og plutselig sklir hjulene vekk under ham, og han dundrer ned i en snøfylt grøft med ansiktet først. Sakte ruller han over på ryggen og sukker for seg selv – klissblaut og forslått, pakkene strødd utover veikanten. 

Mye har forandret seg på årene som har gått siden RockDenim bestod av én person som drev nettbutikk fra studenthybelen på 6 m2. Vi har utvidet til Sverige og Finland med eget lager i Åmotfors på over 500 m2, fått mange hyggelige ansatte, og lanserer nå i 2017 en egen nettbutikk rettet mot damer – alt mot et hårete mål om å skape vår egen verdensomspennende klesproduksjon!

Men noen ting forandrer seg ikke. RockDenim ble født ut fra en målsetning om å gi kundene våre det de ikke finner andre steder i Norge – rocka klær med attitude, for alle som tør å være seg selv og skille seg ut i mengden. Alltid med fokus på kundesikkerhet, -service, og -tilfredshet. Det skal vi fortsette med.

Vi kunne blitt liggende i den grøfta i 2009, og siden den tid har vi støtt på mange harde utfordringer hvor det hadde vært lettere å bli liggende og gi etter for motstanden. Men for oss var det aldri et alternativ. Vi er nemlig også opptatt av å skille oss ut, og å tørre å være annerledes. Og ja; når du bryter med det vanlige, det trygge og det kjedelige så risikerer du kanskje også å gå på trynet og å drite deg ut noen ganger. Men når du reiser deg fra den grøfta, børster av deg snøen og beveger deg målrettet videre, så er du ett steg nærmere målet: Å leve opp til potensialet ditt, og alt det du KAN være.

Hilsen alle oss i RockDenim.no