• Fri frakt over 1000 kr
  • 1–3 virkedagers levering
  • Fri retur
Min sideKontakt oss
\n
\n
\"\" \"\" \"\"
\n
 
\n
\n
TRANSLATE with \"\"
\n
\n
COPY THE URL BELOW
\n
\"\"
\n
\"\" Back
\n
\n
\n
EMBED THE SNIPPET BELOW IN YOUR SITE \"\"
\n
\" readonly=\"readonly\" />
\n
Enable collaborative features and customize widget: Bing Webmaster Portal
\n
Back
\n\n\n","image":["https://www.rockdenim.no/pub_images/original/outdoor-4606.jpg","https://www.rockdenim.no/pub_images/original/outdoor--2.jpg","https://www.rockdenim.no/pub_images/original/outdoor-4562.jpg","https://www.rockdenim.no/pub_images/original/B-DHAMKA-VEST-PRINT-ANGEL-DEMON-BLACK-11.jpg","https://www.rockdenim.no/pub_images/original/B-DHAMKA-VEST-PRINT-ANGEL-DEMON-BLACK-2.jpg","https://www.rockdenim.no/pub_images/original/B-DHAMKA-VEST-PRINT-ANGEL-DEMON-BLACK-28.jpg","https://www.rockdenim.no/pub_images/original/B-DHAMKA-VEST-PRINT-ANGEL-DEMON-BLACK-1.jpg","https://www.rockdenim.no/pub_images/original/B-DHAMKA-VEST-PRINT-ANGEL-DEMON-BLACK-7.jpg","https://www.rockdenim.no/pub_images/original/B-DHAMKA-VEST-PRINT-ANGEL-DEMON-BLACK-5.jpg","https://www.rockdenim.no/pub_images/original/B-DHAMKA-VEST-PRINT-ANGEL-DEMON-BLACK-8.jpg","https://www.rockdenim.no/pub_images/original/B-DHAMKA-VEST-PRINT-ANGEL-DEMON-BLACK-23.jpg","https://www.rockdenim.no/pub_images/original/B-DHAMKA-VEST-PRINT-ANGEL-DEMON-BLACK-31.jpg"],"mpn":"B-DT-angels-demons-black","sku":"B-DT-angels-demons-black","productID":"B-DT-angels-demons-black","offers":{"@type":"Offer","priceCurrency":"NOK","price":999,"url":"https://www.rockdenim.no/herreklar/jakker/vester/rd-exclusive-angels-demons-skinnvest-svart","availability":"http://schema.org/InStock"}}

A&D Turbie Skinnvest - Svart

999 kr
1.599 kr

I lager

  • Fri frakt over 1000 kr
  • 1–3 virkedagers levering
  • Fri retur

Produktbeskrivelse VectorCreated using Figma

Normal i størrelsen og regular fit

RockDenim Exclusive kolleksjon "Angels and Demons"

Dødskul skinnvest tilhørende den eksklusive kolleksjonen til RockDenim. Denne er designet kun for RockDenims kunder. Tøffe detaljer på skuldrene og i sidene med spenner som du kan justere. Tre lommer på magen med glidelås, og to lommer på innsiden, hvor én har glidelås. Unikt print på ryggen som du kun finner i denne kolleksjonen.

✖️In every angel, a demon hides ✖️ and in every demon an angel strides✖️

DETALJER
Yttermateriale: 100 % skinn
Fôring: 100 % polyester

PSST... Klikk hjem plagget og prøv i fred og ro! Du har alltid 30 dagers åpent kjøp, samt fri retur. Returlapp følger med i alle pakker.

Spesifikasjoner VectorCreated using Figma

Betalningsmetoder

Fraktalternativer

Følg oss

Kontakt

kundeservice@rockdenim.no401 65 702

Ma.–fr. 9.00–15.00 (lunsj 11.30–12.30)

RockDenim

\\\" readonly=\\\"readonly\\\" />\\n
Enable collaborative features and customize widget: Bing Webmaster Portal
\\n
Back
