• Fri frakt over 1000 kr
  • 30 dager åpent kjøp
  • Rask levering
Min sideKontakt oss
\n
\n
\"\" \"\" \"\"
\n
 
\n
\n
TRANSLATE with \"\"
\n
\n
COPY THE URL BELOW
\n
\"\"
\n
\"\" Back
\n
\n
\n
EMBED THE SNIPPET BELOW IN YOUR SITE \"\"
\n
\" readonly=\"readonly\" />
\n
Enable collaborative features and customize widget: Bing Webmaster Portal
\n
Back
\n\n\n","image":["https://www.rockdenim.no/pub_images/original/W-A-LADIES-BASIC-PANTS-BLACK-9956.jpg","https://www.rockdenim.no/pub_images/original/W-A-LADIES-BASIC-PANTS-BLACK-9944-2.jpg","https://www.rockdenim.no/pub_images/original/W-A-LADIES-BASIC-PANTS-BLACK-9948.jpg","https://www.rockdenim.no/pub_images/original/W-A-LADIES-BASIC-PANTS-BLACK-9949.jpg","https://www.rockdenim.no/pub_images/original/W-A-LADIES-BASIC-PANTS-BLACK-9955.jpg","https://www.rockdenim.no/pub_images/original/W-A-LADIES-BASIC-PANTS-BLACK-9943.jpg","https://www.rockdenim.no/pub_images/original/W-A-LADIES-BASIC-PANTS-BLACK-9942.jpg","https://www.rockdenim.no/pub_images/original/W-A-LADIES-BASIC-PANTS-BLACK-9946.jpg","https://www.rockdenim.no/pub_images/original/W-A-LADIES-BASIC-PANTS-BLACK-9945.jpg","https://www.rockdenim.no/pub_images/original/W-A-LADIES-BASIC-PANTS-BLACK-9953.jpg"],"mpn":"W-A-RD-ladies-pants-black","sku":"W-A-RD-ladies-pants-black","productID":"W-A-RD-ladies-pants-black","offers":{"@type":"Offer","priceCurrency":"NOK","price":499,"url":"https://www.rockdenim.no/dameklar/jeans-bukser/rd-mona-skinnbukser-svart","availability":"http://schema.org/InStock"}}

RD Mona Skinnbukse - Svart

499 kr
1.699 kr

I lager

  • Fri frakt over 1000 kr
  • 30 dager åpent kjøp
  • Rask levering

Produktbeskrivelse VectorCreated using Figma

Normal i størrelse og regular fit

Tøff skinnbukse fra RockDenim

Særegen skinnbukse i ekte skinn i klassisk design med vatterte parti på knærne. Skinnet er mykt og svært behagelig mot huden. Innsiden er dekket med polyester. To lommer framme og to lommer bak. Glidelåse nederst på beina som gir et kult uttrykk. Glidelås i gylfen. Dette er en bukse med attitude som du vil nyte å gå med!

DETALJER
100 % Ekte saueskinn, Fôr: 100 % Polyester
Regular fit - Straight leg

Usikker på om skinnbuksen passer? Du har alltid 30 dagers åpent kjøp, samt fri retur. Returlapp følger med i alle pakker!

Spesifikasjoner VectorCreated using Figma

Betalningsmetoder

Fraktalternativer

Følg oss

Kontakt

kundeservice@rockdenim.no401 65 702

Ma.–fr. 9.00–15.00 (lunsj 11.30–12.30)

RockDenim

\\\" readonly=\\\"readonly\\\" />\\n
Enable collaborative features and customize widget: Bing Webmaster Portal
\\n
Back
